26
Mayıs
2024
Pazar
KOVANCILAR - ELAZIĞ

'Kapım herkese açık olacak'

Anavatan Partisi’nden Kovancılar İlçesi Belediye Başkanlığı’na talip olan M. Emin Ölçücüoğlu, Kovancılar ilçesinin çehresini değiştireceğini iddia etti.

Anavatan Partisi Elazığ İl Teşkilatı belediye başkan adaylarını tanıtmaya başladı. Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Harun Yüce, 29 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını yürüttüklerini ve adaylarını tespit etmeye başladıklarını belirtti. Harun Yüce, ilk olarak Kovancılar İlçesi Belediye Başkan Adayı olarak Mali Müşavir M. Emin Ölçücüoğlu’nu kamuoyuna tanıttı.

1989 yılında Kovancılar Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği yapan ve 1994 ile 1999 yıllarında Belediye Başkan adayı olan M. Emin Ölçücüoğlu, Kovancılar’da hizmete talip olduğunu belirtti.

Kovancılar ilçesinin vizyonunu geliştereceğini ifade eden Ölçücüoğlu, “Kovancılar ilçesi Elazığ’ın büyüyen ve gelişen en büyük ilçesidir. İlçemiz küçük bir şehir hüviyetine bürünmüştür. Bu gelişimi hızlandırmak için belediye başkanlığına aday oldum. İlçenin sorunlarını yakınan bilmekteyim. İlçeye ilk olarak Fırat Üniversitesi’ne bağlı bir meslek yüksek okulu kazandırmak için girişimlerde bulunacağım. İlçeye kurulacak olan bir yüksek okul, ilçemizin çehresini değişterecektir. İlçemize okumaya gelecek olan 200 öğrenci ile birlikte, ilçemizin hem ekonomisi hem de sosyal hayatı değişime uğrayacaktır.” dedi.

Belediye vatandaş işbirliğine de değinen Ölçücüoğlu, “Bu işbirliği ile belediyenin de ortak olacağı küçük sanayi tesisler kurma projemiz vardır. Bu proje doğrultusunda, belediye olarak hem arsa hem de makine ekipmanı sağlayacağız. Ortak olacağımız bu sanayi tesisleri ile istihdam yaratmayı düşünüyoruz. Özellikle yurt dışında ve Büyükşehirlerde bulunan hemşerilerimizi, Kovancılar’da yatırım yapmaya davet edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkan Vekilliği yaptığını da hatırlatan Ölçücüoğlu, “O dönem kapımız ilçe halkına tamamen açıktı. Vatandaşlarımızın bütün sıkıntılarını gidermiştik. Yine söz veriyorum. Eğer başkan olursam, kapım açık olacaktır. Kovancılar’ın gelişmesi için hizmeti vatandaşın ayağına götüreceğiz.” dedi.

Günışığı
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 11:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RECEP TAY IP: 78.188.62.xxx Tarih : 9.01.2009 13:36:46

YÜCE ALLAHIN İZNİ İLE İYİ OLAN KAZANSIN AMA BEN KOVANCILARDAN EZİCİ OY ÇOKLUĞU OLAN BERİTANLARIN KAZANMASINI İSTİYORUM BURDAN BERİTANLILARA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI OLSUN BERİTANLI HARUN SELAM MÜMKÜNSE BERİTANLILARDAN BERİTAN MİLLİYETÇİLİĞİ YAPMALARI ÇOK İYİ OLUR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN