3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Aile faciası

Erzincan'da tartıştığı eşini ekmek bıçağıyla 35 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şahıs, olaydan sonra 200 metre uzaklıktaki karakola giderek teslim oldu.
korkunç cinayet, Cumhuriyet Mahallesi Ali Kemali Caddesi 100 numaralı evin bodrum katında dün gece 21.00 sıralarında meydana geldi. Olayda, daha önce de aralarında ailevi sebeplerden dolaylı geçimsizlik olduğu ileri sürülen 4 yıllık evli A.Ş. (Ali Şimşek-28) ile eşi N.Ş. (Nurgül Şimşek-20) bilinmeyen bir sebepten tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine alkollü olduğu belirtilen A.Ş, eline geçirdiği ekmek bıçağıyla eşini 35 yerinden bıçaklayarak ağır şekilde yaraladı. A.Ş. olayın ardından evine 200 metre uzaklıktaki Enes Bediz Polis Karakolu'na giderek teslim olurken, ağır yaralı olarak Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan N.Ş, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Karakolda ifadesi alındıktan sonra olay sırasında eli kesildiğinden tedavi için Erzincan 13 Şubat Devlet Hastanesi'ne götürülen A.Ş, hastane çıkışında, yaptığından pişmanlık duymadığını ifade etti.
Çiftin olaydan sonra komşuları tarafından biri uyurken, diğeri de evin salon kısmında ağlarken bulunan 3 yaşındaki O.Ş. ve 1 yaşındaki D.Ş. isimli 2 erkek çocuğu da olay yerine gelen akrabalarına teslim edildi. N.Ş.'nin cesedi, olaydan sonra otopsi yapılmak üzere kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesi morgundan bugün alınarak, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Cemevi'nin morguna konuldu. Polisteki sorgusu tamamlanan ve Askeri Hastane'de çalıştığı belirtilen A.Ş. ise adliyeye sevk edildi.
.
Yayın Tarihi : 10 Mart 2006 Cuma 18:49:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?