4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Ayı vuran başkana inek darbesi

Erzincan'ın Üzümlü İlçesi'ne bağlı Uluköy Beldesi Belediye Başkanı Salih Kara, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı. 

Bir süre önce beldesinde uzun namlulu silahla bir ayıyı vurmasıyla gündeme gelen ve basında hakkında çıkan haberler sebebiyle özellikle hayvan severlerden ağır eleştiriler alan Uluköy Belediye Başkanı Salih Kara'nın kullandığı 06 EBM 04 resmi plakalı otomobil, bu akşam 19.20 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunun 16. kilometresinden Uluköy Beldesi'ne seyir halindeyken, yola aniden çıkan büyükbaş hayvanlara çarptı. 

Kazada Belediye Başkanı Salih Kara ile araçta bulunanlardan Yaşar Kocatürk, Mustafa Kocatürk ve Hüseyin Uzun yaralandı. Belediye Başkanı Salih Kara ve diğer yaralılar ambulansla 13 Şubat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayı haber alan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Tevhit Karakaya ve Talip Kaban ile Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, bazı beldelerin belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Yüksel Çakır ve kazazedelerin yakınları hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 02:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?