4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Başarılı öğrenciler bilgisayarlarını aldı

Türk Telekom Anonim Şirketi tarafından okullarındaki başarılarından dolayı teknoloji paketiyle ödüllendirilen öğrenciler, bilgisayarlarına ve internet bağlantılarına kavuştu. 

Erzincan'da 2005-2006 eğitim öğretim yılında okullarında 1. olan öğrencilere Haziran ayında düzenlenen törenle sertifikalarını veren Türk Telekom İl Müdürlüğü'nce, bugün de öğrencilerin bilgisayarları teslim edildi. Türk Telekom İl Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle başarılı öğrencilere bilgisayarlarını teslim eden Türk Telekom Erzincan İl Müdürü Timur Sevim, öğrencilere bilgisayarın yanısıra hızlı internet bağlantısı kurabilmeleri için1 adet ADSL modem ve 512 megabyte hızında 3 ay sınırsız internet bağlantısı hediye ettiklerini söyledi. Türk Telekom'un eğitim yatırımlarının aynı zamanda geleceğe yatırım olduğunu dile getiren İl Müdürü Timur Sevim, benzer organizasyonların ileride de devam edeceğini ve başarının her zaman ödüllendirileceğini vurguladı. 

Türk Telekom İl Müdürlüğü'ndeki başarılı öğrencileri temsilen katılan ve bilgisayarlarını Telekom İl Müdürü Timur Sevim ve diğer kurum yetkililerinin elinden alan 5 öğrenci ise ödüllendirilmelerinden duydukları memnuniyeti ifade etti.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 18:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?