3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Başkandan moral ziyareti

Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Erzincanspor'a moral ziyaretinde bulundu. 

13 Şubat Stadı'nda, Teknik Direktör Levent Arıkdoğan nezaretinde yarın oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını sürdüren Erzincanspor takımını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, ligde son sırada bulunan Kırmızı-siyahlı ekibin yaşadığı kötü günleri geride bırakacağına inandığını söyledi. Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu ve bazı kulüp yöneticileriyle birlikte takımın idmanını izleyen Başkan Buyruk, idman sonrası Teknik Direktör Levent Arıkdoğan ile da bir süre görüşerek kendisine moral ve destek verdi.
Erzincanspor'da göreve başladıktan sonra ilk olarak geçtiğimiz hafta Giresun deplasmanında takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, Başkan Buyruk'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Giresun deplasmanında özellikle ikinci yarıda takımın iyi bir oyun ortaya koyduğunu, ancak gol bölgelerinde sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Kariyeri boyunca iki kez ligin alt sıralarında bulunan takımları çalıştırdığını, Erzincanspor'un da bu anlamda üçüncü takım olduğunu vurgulayan Levent Arıkdoğan, "Erzincanspor'un son sırada olması kimseyi üzmesin. Eğer takım oyununu tam anlamıyla oynarsak ve bireysel hataları en aza indirirsek Erzincanspor ligde çok daha iyi yerlere gelecektir. İnşallah Tokatspor maçıyla birlikte şimdiye kadar kaybedilen puanların telafisine çalışacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 23:22:04
Güncelleme :19 Ekim 2006 Perşembe 08:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?