4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

BTC çalışmalarına inceleme

Bakü -Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı'nda bir süreden beri Par Danışmanlık tarafından uygulanan Toplumsal Yatırım Programı çerçevesinde sürdürülen çalışmalar inceleniyor. 

Par Danışmanlık Erzincan Ofisi Saha Koordinatörü Mine Can Dumlar, bölgede 2003 yılından beri sürdürülen faaliyetlerin sonuçlarını incelemek üzere BTC Sosyal Riski Azaltma Projesi(SRAP) sorumlusu Robert Barclay ile İnternatıonal France Canponatıon(Finans ) sorumlusu Weerli Zhou'nun Erzincan'a gelerek çalışmalara başladığını söyledi. 

Boru hattı güzergahındaki diğer bütün projelerin uygulanma alanlarının gezilerek Erzincan-Gümüşhane Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesini denetlemek üzere proje kapsamındaki köylerin bazılarının ziyaret edildiğini vurgulayan Dumlar," Ziyaretler esnasında BTC Par Danışmanlığın yapmış olduğu çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Proje çalışmalarının daha önceki yıllara nazaran çok daha gelişmiş olarak meyvelerinin toplanma aşamasına geldiğini görmekten mutluluk duydukları belirtilmiştir. Par Danışmanlık olarak bölgede 3 yıldan beri sürdürdüğümüz Kırsal kalkınma Projesini destekleyen kuruluşların gelip söz konusu faaliyetleri yerinde görüp fikirlerini olumlu yönde belirtmeleri sevindiricidir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettireceğiz. Bizim için önemli olan insana yapılan yatırımdır.Bölge insanımızabu hizmetlerin götürülmesi için gayret sarfediyoruz."dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2006 Cuma 12:10:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?