4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Büyükanıt Erzincan'ı ziyaret etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, beraberindeki kuvvet komutanlarıyla birlikte 30 Ağustos tarihinde 3. Ordu Komutanlığı'na atanan Orgeneral İsmail Koçman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Askeri bir uçakla bugün saat 10.00 sıralarında Erzincan'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yener Karahanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert, dün Erzincan'a gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner'le birlikte 3. Ordu Komutanlığı Karargahı'na geçerek burada 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve beraberindeki kuvvet komutanları, 3. Ordu Karargahı'ndaki ziyaretin ardından Erzincan Valiliği'ne geçerek Vali Ali Güngör'e nezaket ziyaretinde bulundu. Erzincan Valiliği girişinde Vali Ali Güngör, Vali Yardımcıları Halil İbrahim Ertekin ve Mithat Orhan, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Muharrem Akca ve Emniyet Müdürü Ahmet Çimen tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt polis tören mangasını selamladı. Vali Güngör, makamında bir süre sohbet ettiği Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve kuvvet komutanlarına, Erzincan'a özgü el işlemeli bakır birer tepsi hediye etti. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ise Vali Ali Güngör'e ziyaretin anısına Genelkurmay Başkanlığı şildini verdi. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve kuvvet komutanları Erzincan Valiliği'ndeki ziyaretin ardından öğle yemeği için Orduevi'ne geçti. Orgeneral Büyükanıt ve kuvvet komutanları saat 14.30'da askeri uçakla Ankara dönecek.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 16:40:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?