3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Eminder gönüllüleri fitarda buluştu

Erzincan İşci Emeklileri Sosyal Ekonomik ve Kültürel Yardımlaşma Derneği (EMİNDER) gönüllüleri ile basın mensupları iftar yemeğinde buluştu. Özel Otlukbeli Lisesi salonunda verilen iftar yemeğine beklenenin üstünde bir katılım vardı. 

EMİNDER Başkanı Niamettin Gül, yemekte yaptığı konuşmada, bu tür faaliyetlerin amacının Eminder'in gönüllülerini bir araya getirip kaynaştırmak olduğunu söyledi. Gül," Bizleri yalnız bırakmayan misafilerimize ve basının çilekeş çalışanlarına teşekkür ediyorum." dedi. 

Konuşmasında dernek olarak yaptıkları çalışmalara da değinen Gül, "Üyelerimizin ve gönüllülerimizin büyüyerek artan destekleriyle daha çok hizmet vermeye devam edeceğiz. Amacımız bu mübarek ayda ve bundan sonraki günlerde ihtiyaçlı vatandaşlarımızı ve yoksul öğrencilerimizin sevindirilmesi bizim için en büyük mutluluk olacaktır. Derneğimiz Erzincan'a faydalı olmayı kendine hedef seçmiştir. Memur ve işci emekli vatandaşımıza yönelik çalışmalarımız devam etmekte olup ilimizdeki çeşitli okullarda eğitim gören ihtiyaçlı öğrencilere de burs verilecektir. Bu konudaki çalışmalarımız devam etmektedir." şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2006 Cumartesi 09:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?