3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Hastane sanal alemde

Erzincan Devlet Hastanesi için intertte kurulan web sitesi hizmete başladı. www.erzincan-dh.gov.tr adresinden sanal dünyaya açılan Erzincan Devlet Hastanesi web sayfasında hastane hakkında gerekli tüm bilgiler, hastane birimlerinin telefon numaraları, hastanede görev yapan doktor ve diğer personelin öz geçmişleriye ilgili bilgiler bulunuyor. 

Erzincan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Koray Bingöl, "Erzincan Devlet Hastanesi'ni bundan böyle sanal alemde görülebilecek. Bu çalışmamızla, Erzincan'da modern bir sağlık ortamı sağladık" dedi. Hastaneyi her geçen gün bir yeniliğe kavuşturduklarını ifade eden Koray Bingöl, "Hastanemizde devam eden yeniliklerden bir tanesi de internet oldu. Biz vatandaşa hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Hastanede fiziki ve sağlık alanında tüm eksiklikleri gidermeye çalışmaktayız" diye konuştu. 

Yapılan faaliyetleri sanal ortamına taşıyarak hastanenin tanıtımını yapmak amacıyla internette bir site kurduklarını vurgulayan Bingöl, "Vatandaşın hastanemiz hakkında öğrenmek istedikleri bilgilere kolayca ulaşabilmeleri için internet ortamından faydalanarak bir web sayfası hazırlamayı uygun bulduk. Siteye giren vatandaşlarımızın hastane birimlerinin telefon numaralarını, bölümler hakkında genel bilgiler, hastanede görev yapan doktorlar ve diğer personelin öz geçmişleriyle ilgili bilgiler dahil olmak üzere merak ettikleri konuları öğrenebilirler. Ayrıca siteyi kullanan vatandaşlar kullandıkları bilgisayarlarında kullanabilecekleri bir program yüklemeleri halinde hastane kameralarından hastane içini de görebilecekler. Kurulan internet sitesini kullanmak isteyen vatandaşlar www.erzincan-dh.gov.tr adresinden siteye kolayca ulaşabilirler" ifadelerini kullandı.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 16:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?