3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

İstanbul'da kazanıp Çayırlı'ya yatırıyor

İstanbul'da yaşayan Erzincanlı işadamı Kemal Kılıçgün, doğup büyüdüğü Çayırlı'nın Bozağa Köyü'ne hayvancılık tesisiyle yatırım yapıyor. 

Çayırlı'nın Bozağa Köyü'nde kurduğu mandıra ile bölge ekonomisine katkı sağlayan ve teknik anlamda örnek bir mandıra kuran işadamı Kemal Kılıçgün, memleketine yatırım yapmanın mutluluğunu taşıyor. 

İstanbul'da çok sayıda Erzincanlı işadamının bulunduğunu ifade eden Kemal Kılıçgün, "Bu arkadaşlarımız yatırımlarının bir kısmını da memleketlerine yönlendirmeli. Biz bu toprakların insanlarıyız. Önce bizim buralara yatırım yapmamız gerekiyor. Biz Erzincanlılar olarak buna örnek teşkil etmezsek diğer işadamları niye bu topraklara yatırım yapsın. Her şeyiyle gurur duyduğumuz Erzincanımızı geliştirmek öncelikle bize düşer. Ben memleketime yatırım şansını bana nasip eden Allah'a şükrediyorum." dedi. 

Erzincan'da yatırım yapmanın kendisine dezavantaj sağlamadığını dile getiren Kemal Kılıçgün, şöyle dedi: "Çünkü biz bu topraklarda doğduk büyüdük. Bu toprakları ve insanlarımızı çok iyi tanıyoruz. Şartları biliyoruz. Bu bizim için avantajdır. Ticaret ve sanayiyle uğraşan işadamlarımızı Erzincan'a yatırıma davet ediyorum. Bozağa Köyü'ndeki mandırada şu anda 120 büyükbaş hayvan bulunuyor. İleride bu sayı giderek artacak. Hem üretim, hem de istihdam anlamında Çayırlı'ya katkıda bulunacak."
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2006 Çarşamba 11:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semra yonucu IP: 78.167.235.xxx Tarih : 19.01.2009 19:02:07

ben bu haberi okudumherkesin okuması lazım ödevime yardımcı oldu gerçektende öyle oldu