4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Koç Holding'ten huzurevine destek

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı 100. Yıl Atatürk Huzurevi, Koç Holding ve holdinge bağlı şirketlerin Erzincan'daki bayilerinin katkılarıyla onarımdan geçirildi. 

Koç topluluğunun, Türkiye'nin 81 ilinde sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek için başlattığı ve geleneksel hale getirmeyi planladığı, "Ülkem İçin Günü" projesi kapsamında Erzincan'da, 70 yaşlının barındığı 100. Yıl Atatürk Huzurevi'nin bazı bölümleri bakım ve onarımdan geçirildi. Koç Holding ve holdinge bağlı kuruluşların Erzincan'daki bayilerinin maddi katkılarıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Koç Holding İl Temsilcisi Murat Yurt, holdingin kuruluş yıldönümü olan Mayıs ayının son Pazar gününün, Türkiye'nin 81 ilinde sosyal sorumluluk projelerinin gerçekleştirileceği, "Ülkem İçin Günü" ilan edildiğini belirtti. Yurt, bu kapsamda Erzincan'da ilk olarak huzurevinin bakım ve onarım işinin üstlenildiğini söyledi. Koç Topluluğu'nun, ülke genelinde 87 bin çalışanı ve 12 bin bayisini bu tür projeler için seferber ettiğini kaydeden Yurt, huzurevinde bakım ve onarımların yanısıra binanın güneş enerji sisteminin güçlendirilmesi ve sosyal alanların yenilenmesi gibi çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. 

Huzurevindeki çalışmaları inceleyen Erzincan Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ise toplumun gelişmesi için bu tür sosyal sorumluluk projelerinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2006 Perşembe 17:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?