4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Kurban satış yerleri belirlendi

Erzincan Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban satış noktalarını belirledi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, Erzincan'daki kurban satış noktalarının, önceki yıllarda belirlenen aynı bölgeler olduğunu belirterek, "Hemşehrilerimiz kurbanlarını, Ticaret Borsası tarafından işletmeye açılan hayvan pazarının yanısıra, belediye binası karşısındaki alanda ve 13 Şubat Caddesi Eski Hamam mevkiinde kurulacak hayvan pazarlarından rahatlıkla alabilecek." dedi. 

Kurban satışlarının, sadece Ticaret Borsası tarafından işletmeye açılan hayvan pazarında yapılmasıyla ilgili konuya da değinen Seyfullah Kaban, şartların oluşması halinde kurban satış yeri olarak buranın kullanılabileceğini söyledi. 

Bayram öncesi kurban kesim ücretlerinin de belirlendiğini açıklayan Seyfullah Kaban, küçükbaş hayvanlar için 20 YTL, büyükbaş hayvanlar için 60 YTL kesim ücreti belirlendiğini kaydederek, "İsteyen vatandaşlarımız, belediyemize ait kesimhanede ve özel kesimhanelerde kurbanlarını kestirebilecek. Her bayramda olduğu gibi ekiplerimiz, gerek bayram öncesi satış alanlarında, gerekse bayram süresince kesim alanlarında görevleri başında olacak." diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2006 Perşembe 13:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?