4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Maaş kuyruğunda kalp krizi geçirdi

Erzincan'da, yaşlılık maaşını bankadan çekmek için sıra bekleyen kadın, kalp krizi geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Erzincan merkeze bağlı Tatlısu Köyü'nde yalnız yaşayan Hatice Esmer (68), 250 YTL'lik yaşlılık maaşını almak için sabah saatlerinde Ziraat Bankası Özel İşlem Merkezi Şubesi'ne gitti. Hatice Esmer, parasını çekebilmek için sıramatikten numara alarak beklemeye başladı. Kalbinde pil olan ve önceden de birçok kez rahatsızlanan Esmer, bir anda yere yığıldı. Banka görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalbinin durduğu belirlenen Esmer'e kalp masajı yaptı. Daha sonra Hatice Esmer, ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, müşahede altına alındı. 

Bu arada, sağlık durumunun ciddiyetinden dolayı Erzurum Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaşlı kadının, kimsesiz oluşundan ve refakatçi bulunamadığından dolayı sevki yapılamadı. Esmer, kaldırıldığı yoğun bakım servisinde yeniden müşahede altına alındı.
İHa
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 17:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aziz belli IP: 85.182.127.xxx Tarih : 16.09.2006 19:57:06
Bu yasli bayan benim köylüm ve bildigim kadariyla iki kiz dört erkek cocugu olan bir bayan haberi okudum üzüldüm refakatci bulunamadigi icin erzurum arastirmaya gönderilememis yazik anne ve baba,nin degerini kayip ettikten sonra anliyoruz fakat gec kalmis oluyoruz bu bayana acil sifalar diliyorum saygilarimla