3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Öğrencilerden belediyeye teşekkür

Erzincan Fatih İlköğretim Okulu öğrencileri ve okul idarecileri, okullarına belediye tarafından yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Buyruk'a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Sarıyar ve müdür yardımcılarıyla birlikte Erzincan Belediyesi'ne okullarını temsilen giden 4 öğrenci, okul yolunun asfaltlanması, bahçe düzenlemesi ve yeşillendirilmesi çalışmalarına destek veren Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk'u ziyaret etti. Başkan Buyruk'a bir demet çiçek veren minik öğrenciler belediye tarafından okulları için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Buyruk ise, eğitim faaliyetlerine destek vermekten mutlu olduğunu belirterek, "Halkımıza, hele hele geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, gençlerimize hizmet etmek bizim en öncelikli görevimizdir. Biz onlar için en uygun şartları hazırlamakla, onlar da başarılı, vatanını, milletini seven birer fert olarak yetişmekle yükümlüdür. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde eğitim kurumlarına bu tür hizmetlerimizi sürdüreceğiz." dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 13:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?