3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Promosyon mücadelesinde mutlu son

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu'na (Kamu-Sen) bağlı Türkiye Tarım Orman ve Gıda Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Tarım Orman-Sen) Erzincan Şubesi uzun bir süredir devam ettirdiği promosyon mücadelesinden galip çıktı. 

Uzun bir süreden beri sendika olarak sürdürdükleri promosyon mücadelesi hakkında bilgi veren Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı İrfan Kavlak, "Yaptığımız ısrarlı takip ve çalışmalar neticesinde, sendikamıza bağlı kurumlardan Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde görev yapan üyelerimize maaş aldığı bankadan sağlanan promosyon nakit olarak çalışanlara dağıtıldı. 103 personelin görev yaptığı bu kurumda görev yapan çalışanların kişi başı 350 YTL promosyon almaları sağlanmıştır. Promosyonların dağıtılmasında bizleri haklı bulan ve bu çalışmamızda bizlere destek veren Enstitüsü Müdürü Mehmet Hüsrev Öz'e de sendikamız adına teşekkür ediyoruz. 2007 yılı için yapılan toplu görüşmelerde gündeme gelen banka promosyonları umuyoruz ki diğer kurumlara da örnek teşkil edecek." diye konuştu. 

Şube Başkanı İrfan Kavlak ayrıca, sendikaya bağlı diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışma ve görüşmelerin de devam ettiğini söyledi. Promosyon imkanından faydalanan kurum çalışanları da sendika ve kurum yetkililerini yaptıkları mücadeleden dolayı teşekkür ettiler.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 15:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?