4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Sümer İş Okulu Avrupaya ilk adımı attı

Erzincan eğitilebilir, öğretilebilir öğrencilerin öğrenim gördüğü Sümer İş Okulu ve İl İzcilik Kurulu Başkanlığı'nca AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında hazırlanıp kabul edilen 'Herşeye Rağmen' isimli proje çalışmaları başlatıldı. 

Sümer İş Okulu Müdürü ve İl İzcilik Kurulu Başkanı Yunus Kabil , konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, okulun son zamanlarda yapılan izcilik ve sportif müsabakalarda kazandığı başarılar sonrasında 'Herşeye Rağmen' projesinin de kabul edilmesinin kendilleri için onur verici olduğunu belirtti. 

Toplam 3 aylık bir süre içerisinde gerçekleştirilecek projede aile eğitimi, izcilik kampları ve çeşitli sosyal etkinliklerin yer aldığını vurgulayan Müdür Yunus Kabil, " Eğitilebilir, öğretilebilir düzeydeki çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitilebilmeleri ve rehabilite edilmeleri açısından bu tür faaliyetlerin olumlu bir şekilde katkı sağlamaktadır. 2006-2007 eğitim öğretim yılında daha başka yeni projelerimizin de hazırlık çalışmasında olduğumuzu ve sportif alanlarda gençlerimizle basketbol, voleybol, hentbol, masatenisi, atletizm, futbol ve yüzme branşlarında müsabakalara katılacağız." dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 14:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?