4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Sümer İş Okulu'ndan milli takıma

Erzincan Sümer İş Okulu'ndan bir öğrenci Basketbol Milli Takımı'na, bir öğrenci de Atletizm Milli Takımı'na seçildi. 

Sümer İş Okulu Müdürü Yunus Kabil yaptığı açıklamada, 2 öğrencilerinin milli takıma seçilmesinden gurur duyduklarını belirterek, okulun sportif başarılarının bu yılda devam edeceğini ve milli takıma daha çok sporcu göndermek için gayret sarf edeceklerini söyledi. 

Geçen yıl eğitilebilir öğrencilerin katılımıyla Kütahya'da düzenlenen Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda Sümer İş Okulu Takımı'nın Türkiye üçüncülüğü, atletizmde de ferdi olarak 50,100 ve 200 metrelerde Türkiye birinciliği elde ettiklerini kaydeden Kabil, "Milli takıma sporcu seçmek için müsabakaları izlemeye gelen yetkililerce okulumuz öğrencilerinden Murat Demir (18) Basketbol Milli Takımı'na, Adem Mutlu da (18) Atletizm Milli Takımı'na seçildi. Her iki sporcu öğrencimiz 30 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenecek Avrupa Gençlik Oyunları'na katılacak. Bu başarı ne bir tesadüftür ne de kolay kazanıldı. Bu başarı inancın zaferidir. Destek verildiği takdirde bu çocuklarımız da diğer sporcular gibi dünya çapında büyük başarılar kazanabileceklerdir" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 17:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elvan karali IP: 81.212.101.xxx Tarih : 30.11.2011 14:03:12

sümer iş okulundan bende mezunun ve ordaki benim zamanımdaki arkadaşlarımı çok ama çok seviyorum ve onları çok özledim,o zamnlarki arkadaşlarımlan ki zamnlarımı özledim keşke o zamanki arkadaşlarım hep yanımda olsalar,yunus hocamı irfan hocamı münir hocamı mine hocamı gülistan hocamı memet hocamı orda okadar çok anım varki anlatamam