3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Süs havuzunda serinliyorlar

Erzincan'da son günlerde 35 derecenin üzerine çıkan hava sıcaklığı, özellikle çocukları etkiliyor. 

Bunaltıcı sıcağın etkisinden kurtulmak için şehir merkezinde bulunan süs havuzlarına giren çocuklar, tehlikelere aldırış etmeden serinlemenin keyfini çıkarıyor. 

Halitpaşa Caddesi üzerinde bulunan büyük süs havuzuna giren ve yaşları 10-15 arasında değişen çocuklar, havuzdaki suyun devrini sağlayan pompaların elektrik kablolarının sebep olabileceği tehlikeyi göz ardı ederek, gün boyunca havuz sefası yapıyor. 

Havuzdan çıktıktan sonra beton zemin üzerinde güneşlenmeyi de ihmal etmeyen çocuklar, havuzdaki tehlikenin farkında olduklarını ancak serinlemek için başka yol bulamadıklarını söylediler. 

Bazı çocuklar yüzme havuzlarının pahalı olduğu için süs havuzlarına girmeyi tercih ettiklerini belirtirken, bazıları da Belediye Başkanı Mehmet Buyruk'tan kendileri için havuz yaptırmasını istedi. 

Havuza girmenin yasak olduğunu gösteren uyarıcı levhaları da görmezlikten gelen çocuklar, zaman zaman belediye görevlilerini veya polis ekiplerini gördüklerinde kaçmaya çalışarak, trafik akışının yoğun olduğu bölgede başta tehlikelere yol açıyor.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 15:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?