3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Tarım Köyü projesi

Tarım Köyü Projesi kapsamında başlatılan çalışma, Erzincan'da Aralık ayında ilk olarak merkeze bağlı Çukurkuyu beldesinde uygulamaya konuluyor. 

Proje hakkında açıklama yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Tevhit Karakaya, Çukurkuyu beldesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 42 adet evden oluşan tarım köyünün ihalesinin 5 Aralık'ta yapılacağını belirtti. 

Karakaya, Tarım Köyü projeleri kapsamında Çukurkuyu beldesinin böyle bir imkana kavuşturulmasının Erzincan'a sosyal ve ekonomik anlamda önemli katkılar sağlayacağını söyledi. 5 Aralık'ta gerçekleşecek ihale sonrasında azami bir yıl içerisinde 42 evden oluşan tarım köyünün yapımının tamamlanacağını vurgulayan Karakaya," Evlerin büyüklüğü her biri 100 metrekare olup tek kat ve zemin kat olarak yapılacak. Tarım köyü projeleri bütün yurtta olumlu gelişmeleride beraberinde getirmektedir. Bu evleri tahsis edeceğimiz vatandaşlarımızın tarım ve hayvancılık konularında çukurkuyu beldesine olduğu kadar ilimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli etkileri olacaktır. " dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2006 Cuma 17:10:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?