4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Terfi eden hakimlere tören

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu kararıyla birinci dereceden birinci sınıfa yükselen Erzincan Adliyesi hakimleri Nalan Doğan ve Halil İbrahim Korkmaz için bir tören düzenlendi. 

Adliye Misafirhanesi'nde düzenlenen törene Vali Ali Güngör, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Nuh Kalkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İsmail Ekici ile bazı hakimler katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını yapan Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Nuh Kalkan, hakimlik ve savcılık mesleğinin çok yoğunluk taşıyan bir meslek olduğunu ifade ederek, "Özveriyle görev yapan hakimlerimizin terfi etmesi bizi sevindimiştir" dedi. 

Törende daha sonra konuşan Vali Ali Güngör ise, alınan terfilerin meslekteki başarının ve gayretli çalışmanın bir sonucu olduğunu belirterek, hakim ve savcılar gibi mülki idare amirlerinin de sınıfa ayrılmasıyla ilgili yasal düzenlemelerin yapıldığını söyledi. Sınıfa ayırlamanın daha özverili ve yararlı çalışmaları da beraberinde getireceğini vurgulayan Vali Güngör, "Arkadaşlarımızın görevlerinde daha dikkatli ve gayretli olacaklarını düşünüyoruz. Meslek camiası içinde ilerleyen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından terfi eden hakimler Nalan Doğan ve Halil İbrahim Korkmaz'a berat ve plaketlerini Vali Ali Güngör verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2006 Cuma 16:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?