4
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Kitap bağışı kampanyası

Erzincan Fatih Anadolu Teknik Lisesi Kütüphane Kulübü tarafından kütüphanenin kitap ihtiyacının karşılanması amacıyla kitap bağışı kampanyası başlatıldı.

Kütüphane Kulübü Başkanı Esin Kaya, okulun 600 öğrencisi olduğunu, ancak kütüphanelerinde öğrencilerin ihtiyacına cevap verebilecek yeterli kitabın bulunmadığını söyledi. Kaya, "Bu da öğrencileri olumsuz etkilemektedir. Kütüphanemizin zenginleştirilmesi için kitap bağış kampanyası başlattık. Kampanyamız bizlerin geleceklerini aydınlatarak hayatımıza yön verecektir. Bize gönderilecek her kitap bizim ruhumuzda sizden iz bırakacaktır" dedi.

Kütüphaneleri için lise öğrencilerinin seviyesine uygun hikaye, roman, dünya klasikleri, şiirler, biyografiler, kaynak kitapları, test kitapları ve özellikle de 100 temel eser ile ÖSS'ye hazırlık kitaplarına ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kaya, "Türkiye'nin her yerinde bulunan iş adamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızdan bizlerin sesine kulak verip geleceğimizin daha aydınlık olması için kampanyamıza desteklerini bekliyoruz. Ayrıca kütüphanemizin bilgisayara da ihtiyacı var. Kütüphanemize kitap bağışında bulunmak isteyenler internet üzerinden www.fatem.com adresinden veya 0446-2265842 numaralı telefonla bize ulaşabilirler. Unutmayınız ki, eğitime sağlanan her destek geleceğimizin aydınlık olmasını sağlayacaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2006 Perşembe 14:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?