4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Fırat Plastik'ten Reşadiye'de seminer

Türkiye'nin genç plastik devi Fırat Plastik A.Ş. Türkiye genelindeki seminerlerinden birini Reşadiye Termal tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Erzincan Bölge Bayii Tan ticaret ve Reşadiye Fırat bayii Çağrı pen’in davet organizasyonunu yaptığı seminere Erzincan, Gümüşhane, Sivas ve Tokat bölgesinden yaklaşık 150 belediye başkanı, 8 kaymakam ve kurum temsilcileri katıldı.

Fırat bayileri Süleyman Tan ve Bayram Karakaya gelen konukları kapıda karşıladı ve seminer salonuna kadar eşlik etti.

Eski Erzincan Milletvekili ve Fırat plastiğin danışmanı Naci Terzi ‘nin Fırat plastik yönetim kurulu başkanı Nevzat Demir adına konuklara seminere katılımlarından dolayı teşekkür konuşması yaptı.

Reşadiye Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu ve Belediye Başkanı Rafet Erdem yaptıkları konuşmada Fırat Plastik A.Ş nin Seminer için Reşadiye Termal tesislerini tercih etmelerinden dolayı memnun olduklarını belirttiler.

Fırat Bölge Satış Sorumlusu S.Barış Büyük’ün, Fırat Boruları ile ilgili yaptığı sunum davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Semineri izleyen davetliler, altyapı gibi zor ve zahmetli bir hizmetin, bu kadar kolay bir şekilde yapılabileceğini, gerçekleştirilen bu sunumla gördüklerini ifade ettiler.

Seminer yapılan alanda hazır bulunan, Fırat Boru ve ek parçalarını Fırat yetkilileri, davetlilere göstererek uygulama konusunda detaylı bilgi verdiler.

Katılımcılar, yörenin arazi ve jeolojik yapısı ve uygulama kolaylığı bakımından muadil alt yapı ürünlerine göre çok avantajlı olduğu konusunda fikir birliğine vardılar.

Tanıtım ve yoğun geçen bilgi alışverişinin ardından, akşam yemeği eşliğinde katılımcılara müzik eğlence programı düzenlendi.

Programa Erzincan musiki cemiyeti ekibi, Yöresel sanatçı Sevda Gül ve diğer sanatçılar verdikleri konserle gala gecesine renk kattılar.

Davetliler geceyi Reşadiye Termal otelde geçirdiler , sabah kahvaltısından sonra hatıra fotoğrafı çekinerek otelden ayrıldılar.

İsmail Avşar - Kenthaber / Reşadiye
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 22:16:54
Güncelleme :24 Nisan 2006 Pazartesi 22:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?