4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

TSO'dan Gürcistan'a iş gezisi

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), geçen yıl İran ile başlattığı yurt dışı iş gezisi organizasyonlarının ikincisini bu yıl 24-30 Nisan tarihleri arasında Gürcistan'a yapacak.

Erzincan TSO Başkanı Aydın Yalvaç, Nisan ayı sonunda Gürcistan'a bir iş gezisi düzenleneceğini açıkladı. Yalvaç, "Bu geziyle sanayici ve tacirlerimizin Gürcistan pazarını tanımaları, ticari ve sanayi potansiyellerini incelemeleri, bu ülkedeki iş adamlarıyla ticari işbirliği yapabilmesi için gerekli görüşmeleri gerçekleştirmeleri ve Gürcistan-Türkiye iş adamları arasında dostluk köprülerinin kurulması ve iş adamlarımızın da pazar tecrübesinin ve yeni pazar araştırma, geliştirme kabiliyetlerinin arttırılması amaçlanmaktadır. 24-30 Nisan 2006 tarihleri arasında Gürcistan'ın Batum ve Tiflis şehirlerine yapacağımız 6 günlük gezi boyunca resmi ve ticari görüşmeler yapılacak, çeşitli sanayi tesisleriyle ülkenin tarihi, turistik, kültürel mekanları gezilecek. Bu kapsamda gezi organizasyonunun yapılabilmesi için randevuların alınabilmesi için katılımcı listelerin kesinleşmesi gerekmektedir. Bundan dolayı geziye katılım için son müracaat tarihi 7 Nisan 2006 Cuma günüdür. Gezi boyunca yapılacak harcamalar tespit edilecek ücrete dahil olup gidiş, dönüş, konaklama ve yemek masrafları fiyata dahildir. Geziye katılım ön kayıt için 200 dolar peşinat 7 Nisan 2006 tarihine kadar yatırılması gerekiyor. Geri kalan 300 dolarla birlikte toplam 500 dolar alınacaktır. Söz konusu geziye katılmak isteyen sanayici ve tacirlerimizin odamıza müracaat etmeleri halinde kendilerine detaylı bilgi verilmektedir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Mart 2006 Perşembe 14:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CETIN GÜNEY IP: 84.58.160.xxx Tarih : 31.03.2006 19:19:41
AVRUPA OTLUKBELI LILIER YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGI e.V. Adina Önceki BASKAN Cetin GÜNEY. SAYIN TSO BASKANI AYDIN YALVAC BEY EFENDI Benim sizden Bir Istegim var eyer onu yerine getirir iseniz Cok menmun olurum . Sizinde bildiginiz gibi Zaman zaman Ekonomi dergileri Turkiyenin EN ZENGIN 100 IS ADAMINI ACIKLIYORLAR . BENIM ISTEGIM SIZDE ERZINCANIN EN BUYÜK SIZIN ÜYENIZ OLAN 100 SIRKETI ACIKLAR ISENIZ HEM BIZI AYDINLATMIS OLURSUNUZ HEMDE YURT ICINDE VE YURT DISINDA BUNLARLA IS YAPMAK ISTEYEN SIRKETLER OLA BILIR BIZIMDE BERABER ONLARDA AYDINLANMIS OLURLAR. Size ve ERZINCAN TICARET VE SANAYI ODASINA YÖNETIMINE BOL ASARI VE SAYGI SELAMLARIMIZI SUNUYORUM ben önceki AVRUPA OTLUKBELI LILIER YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGI e.V. Baskani ve Avrupada yasayan Bir otlukbelili olarak BIZI AYDINLATIR ISENIZ KENDILERINE BURDAN SIZIN SITENIZDEN TEKRAR TESSEKKÜR ETMEYI BIR BORC BILIYORUM SAYGI ILE SELAMLARIMI ILETIYORUM Mevla yardimcilari olsun NOT..: SIZ KENT HABEREDE BURDAN SAYLILARIMI SUNUYORUM SAG OLUN BIZ YURT DISINDAYIZ SIZIN SAYENIZDE OTLUKBELI HAKINAA BILGI ALMAYA CALISIYORUZ. FARKLI BILGILER selamlar CETIN GÜNEY. Brüder Str. 8 Tel.: 0561 / 861 56 41 www.gueney-reisen.com 34117 Kassel Fax: 0561 / 890 69 46 info@gueney-reisen.com