3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Paketler fünye ile patlatıldı

Erzincan'ın Ulalar Beldesi'nde 13 Mayıs Cumartesi günü terör örgütü TİKKO tarafından bir garaja konulan bombanın patlaması sonucu 4 çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından polise gelen şüpheli paket ihbarları arttı. 

Sabah 11.00 sıralarında Orduevi ve subay lojmanlarının bulunduğu Ordu Caddesi üzerindeki orta refüjde koli şeklinde şüpheli bir paket gören vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Caddedeki trafik akışını kesen polis ekipleri vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Orduevi Nizamiyesi'ne 15-20 metre mesafede bulunan şüpheli paket, olay yerine gelen bomba uzmanları tarafından uzaktan kumandalı düzenekle imha edildi. 

Ordu Caddesi'nde imha edilen şüpheli paketten mukavva kutular çıkarken, bomba imha uzmanı 13 Şubat Caddesi'ndeki ikinci bir şüpheli paket ihbarına yöneldi. İhbarın alındığı İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün yan tarafında sahipsiz bir seyahat çantası olduğunu belirleyen bomba uzmanı, sahipsiz çantayı da fünye ile uzaktan patlattı. Bomba uzmanı tarafından imha edilen ikinci ihbar da boş çıktı.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 18:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?