4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

THK bayramdan memnun

Türk Hava Kurumu (THK) Erzincan Şube Başkanı Hüseyin Özarslan, kurumun Erzincan'da önceki yıllara oranla daha fazla kurban derisi topladığını söyledi.

Erzincan'da kurban derisi toplanmasıyla ilgili hazırlıklara bayram öncesi başladıklarını hatırlatan THK Şube Başkanı Hüseyin Özarslan, vatandaşların kuruma olan ilgisinin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, bu yıl önceki yıllara oranla kuruma daha fazla kurban derisi bağışlanmasının bunun ıspatı olduğunu dile getirdi.

THK Erzincan Şubesi'nin, bayram süresince 40 personelin görev yaptığı 17 mobil ekip aracılığıyla, 450 keçi, bin 550 koyun ve 4 ton 620 kilo sığır derisi topladıklarını kaydeden Hüseyin Özarslan, toplanan derilerden elde edilecek gelirin yüzde 50'sinin Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na, geri kalan yüzde 50'sinin Türkiye Diyanet Vakfı, Kızılay Derneği ve THK arasında paylaşılacağını ifade etti.

Kurban derilerini kuruma bağışlayan vatandaşlara teşekkür eden THK Şube Başkanı Hüseyin Özarslan, gelecek yıllarda daha da fazla deri toplamayı hedeflediklerini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 12:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?