4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

Çocukların kampanyası

Demirkent'teki Demirkent İlköğretim Okulu tarafından başlatılan kampanyada toplanan ilaçlar, beldedeki sağlık görevlilerine teslim edildi.

Sınıfından başlattığı ilaç toplama kampanyasını okul geneline yayarak daha fazla ilaç toplamayı hedefleyen öğretmen Ahmet Sağsöz, kampanyanın amacına ulaştığını belirterek, öğrencilerin büyük bir özveriyle katıldıklarını söyledi.

Öğrencileri, derslerinin yanısıra toplumsal dayanışma ve yardımlaşma konularında da bilinçlenmelerini hedeflediklerini dile getiren Ahmet Sağsöz, "Okul olarak öğrencilerimizi topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlaç toplama kampanyası da bunlardan biri. Öğrencilerimizin 2 aydan fazla bir zamanda topladığı ilaçları, Demirkent Sağlık Ocağı'na teslim ettik. Sağlık Ocağındaki doktorumuz da bu ilaçları ihtiyacı olanlara dağıtacak" dedi.

Demirkent Sağlık Ocağı doktoru Muhsine Tapol da, beldede maddi durumu iyi olmadığı için ilaç almakta zorlanan vatandaşların bulunduğunu ifade ederek, "Bu vatandaşlarımıza, elimizdeki son kullanma tarihi geçmemiş ilaçları seçerek vereceğiz. Sağlık Ocağı personeli olarak, belde halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da evlerinde kullanmadıkları ilaçları bize getirsinler ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Mart 2006 Salı 12:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?