3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Erzincanspor bomba gibi geliyor

Türkiye 3. Futbol Ligi Birinci Grup'ta ilk devreyi lider tamamlayan Erzincanspor, ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Iğdırspor ile yapacak. Kırmızı- Siyahlı ekip, ilk devre ortaya koyduğu başarılı performansı ikinci yarıda da göstermek istiyor.

İlk devre ortaya koyduğu performans ve topladığı 35 puanla devreyi lider tamamlayan Erzincanspor, ikinci yarıya da galibiyetle başlamak istiyor. Çok iyi bir devre arası hazırlık kampı geçirdiklerini ve yapılan 3 transfer ile takımı güçlendirdiklerini açıklayan Erzincanspor Basın Sözcüsü Ahmet Saim Yılmaz, Kırmızı- siyahlı ekibin ikinci devreye galibiyet ile başlamak istediğini belirtti.

Erzincanspor'un ara transferde Kilisspor'dan orta saha oyuncusu Akın, Şırnakspor'dan santrafor Ferdi ve Arsinspor'dan orta saha oyuncusu Yavuz'u renklerine bağladığını kaydeden Basın Sözcüsü Yılmaz, "Devre arasını Antalya Kemer ve Erzincan olmak üzere iki ayrı kamp programı ile geçirdik. Hafta sonu Iğdırspor deplasmanında oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaparak bu performansı sürdürüp sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz." açıklamasında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 17:20:16
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 17:24:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?