3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Erzincan Yolları'nda onarım çalışması

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, şehrin ana caddeleriyle ara cadde ve sokaklarda asfalt tamirat çalışmalarına başladı. 

Asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Erzincan Belediye Başkanı Buyruk, havaların ısınmasıyla ortaya çıkan yol bozukluklarının giderilmesi amacıyla, asfalt dolgu ve yama işlemlerine başladıklarını söyledi. Buyruk, bugüne kadar 2 bin ton asfalt malzemesi kullanarak şehrin genelinde geçici yamaların yapıldığını ve bu yama çalışmalarının yerine havaların daha da ısınmasıyla kalıcı çalışmalarla yenileneceğini dile getirdi. Buyruk, "Aslında hava şartları şu an için çalışma yapılmasına müsait değil. Bugünlerde çalışma yapılan yerler, yağışlar tamamıyla sona ermediği için bir iki ay içerisinde yeniden bozulacak. Fakat vatandaşlarımızın rahatı için şimdilik bu geçici çalışmaları sürdürüyoruz. Acil ve çok bozuk olan yerleri yamalıyoruz. Asıl çalışmalara başladığımız zaman, şehrin genelinde bir metre bile bozuk yol kalmayacak" dedi.
Şehirde bu yıl başlayacak olan doğalgaz kazılarının da asfalt çalışmalarının seyrini belirleyecek bir etken olduğuna dikkati çeken Başkan Buyruk, "Doğalgaz çalışması yapan firmayla koordineli olarak, şehirde asfalt yol kaplaması ve kaldırım çalışmalarını başlatacağız. Şehir, doğalgaz çalışmaları bittiğinde yepyeni görüntüsüyle ortaya çıkacak" dedi.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 16:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?