20
Mayıs
2024
Pazertesi
REFAHİYE - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Bakan kan bağışında bulundu

Erzincan'ın Refahiye ilçesindeki 11. Bal ve Kültür Festivali'ne katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, festival alanının yakınında kurulan kan alma çadırında kan bağışında bulundu.


AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Kızılay Genel Başkan Vekili Ahmet Lütfü Akar ve Kızılay Genel Müdürü Ömer Taşlı ile birlikte Kızılay çadırına giren Bakan Yıldırım kan verdi.

Kan verirken basın mensuplarıyla da sohbet eden Bakan Yıldırım, Kızılay'ın kara gün dostu olduğunu belirterek, "Darda zorda tabi afetlerde sürekli milletimizin yanında. Kızılay bilhassa son 5-6 yılda çok büyük hizmetler vermeye başladı. Türkiye'nin acil durumlarda, afet anında, olağanüstü hallerde vatandaşın imdadına en önce yetişen kurum haline geldi. Bunda katkısı olan bütün yöneticileri kutluyoruz. Hepimizin görevi Kızılay destek olmak zorundayız. Gerektiğinde yerine göre kanımızla, canımızla, malımızla destek oluyoruz. Çünkü bu millet bizim, bu insanlar bizim, insanımın mutluluğu refahı için el birliğiyle çalışacağız" dedi.

iha
Bakan Yıldırım'a kan verdiği sırada görevliler tarafından kek ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 09:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?