20
Mayıs
2024
Pazertesi
REFAHİYE - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Bakan Yıldırım memleketinde

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, çeşitli festival, açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere memleketi Erzincan'a geldi.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) ait uçakla bugün saat 17.00 Erzincan'a gelen Bakan Yıldırım, Erzincan Valisi Ali Güngör, Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. VIP salonunda bir süre dinlenen Bakan Yıldırım daha sonra karayoluyla doğum yeri olan Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyüne gitti. Geceyi köyünde geçirecek olan Bakan Yıldırım, 23 Ağustos Cumartesi günü Refahiye ilçesinde düzenlenen 11. Geleneksel Bal ve Kültür Festivali'ne katılacak.

Bakan Yıldırım daha sonra Refahiye Meslek Yüksek Okulu lojmanlarının temel atma törenine katıldıktan sonra Sivas'ın Akıncılar ilçesinde düzenlenen 13. Kültür, Sanat ve Kavun Festivali'ne iştirak edecek.


24 Ağustos Pazar günü Erzincan'daki programına devam edecek olan Bakan Yıldırım, sırasıyla Erzincan Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nun temel atma törenine, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından merkeze bağlı Yaylabaşı beldesinde yaptırılacak 277 adet villanın temel atma törenine ve yeraltı elektrik şebekesinin açılış törenlerine katılacak. AK Parti İl Başkanlığında da bir toplantı yapacak olan Bakan Yıldırım aynı gün Ankara'ya dönecek.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 10:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?