18
Mayıs
2024
Cumartesi
REFAHİYE - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Erzincan: Ulaştırma Bakanı Yıldırım memleketinde stres attı

Festivalin ikinci ve son gününde ilçeye bağlı bazı köyleri ziyaret eden Bakan Yıldırım, daha sonra Erzincan Atlıspor Kulübü’nün kendi arasında yaptığı cirit müsabakasını izledi.

İlçe girişindeki cirit sahasında yapılan karşılaşma öncesi, Bakan Yıldırım’ın aracılığıyla hayırsever bir işadamı tarafından alınan minibüsün anahtarı Bakan Yıldırım tarafından Erzincan Atlıspor Kulübü Başkanı Muammer Aydın’a verildi.

Kulüp Başkanı Muammer Aydın da Bakan Yıldırım’a, üzerine kendi fotoğrafı işlenmiş bakır bir tepsi hediye etti. Hediyeyi alan Bakan Yıldırım, tepsiye işlenmiş resmini göstererek, "Burada amaç resim değil, Erzincan’ın hüneri burada gösteriliyor. Erzincan adam dahi yapıyor. Zaten Erzincan adam yetişen yer" dedi.

Hediye töreninin ardından yapılan cirit karşılaşması, Bakan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve kızı Büşra ile çok sayıda davetli tarafından ilgiyle izlendi. Müsabakalarla ilgili anons yapılmak için ses cihazına ihtiyaç duyulunca, görevlilerin imdadına trafik polislerinin ekip otomobili yetişti. Rıza Altuntaş isimli görevli, polis otosundaki megafondan yaptığı anonsla müsabakayla ilgili bilgileri izleyicilere aktardı.

Bakan Yıldırım, cirit müsabakasının ardından beyaz bir cirit atına binerek atın sahibi nezaretinde bir süre cirit sahasında gezdi. Memleketi Refahiye’deki ziyaretlerini tamamlayan Bakan Yıldırım karayoluyla akşam saatlerinde Ankara’ya hareket etti.

iha-erzincan
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 10:09:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?