7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

"Cibali Karakolu" sahneleniyor

MUAMMER KARACA'NIN UNUTULMAZ ESERİ

Muammer Karaca'nın unutulmaz eseri "Cibali karakolu" adlı süper komedi, Erzurum Şehir Tiyatrosu tarafından sahneleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile Erzurum Büyük Şehir belediyesi, Citroer, Canpolat Gıda A.Ş. sponsorluğunda Erzurum devlet tiyatroları salonunda 10-16 Mayıs tarihlerinde 15.00-17.00-19.30 saatlerinde sahnelenecek.

Yönetmenliğini Semih Yetimoğlu'nun yaptığı oyunda sahne amirliğini Ercan Seval, sahne tasarımını Yakup Çağlayan, teknik ise Abdullah Darı tarafından hazırlandı.

Erzurum şehir tiyatrosu'nun sahneleyeceği Muammer KARACA'nın unutulmaz eseri " Cibali karakolu" adlı Süper komedi oyun 10-11 - 12-13-14-15-16 Mayıs tarihlerinde 15.00 - 17.00 - 19.30 saatlerinde Erzurum devlet tiyatroları salonunda sahnelenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile Erzurum Büyük Şehir belediyesi, Citroer, Canpolat Gıda A.Ş. sponsorluğunda hazırlanan oyunun yönetmenliğini Semih Yetimoğlu sahne amirliğini Ercan Seval , Sahne tasarımı Yakup Çağlayan, teknik ise Abdullah Darı tarafından hazırlandı.

İzleyenleri kahkahaya boğan süper komedi oyun, Cibali Karakolu'na başkomiser olarak tayin edilen Cafer Kıskıvrak'ın, karakola gelen insanların sorunlarını kendine özgü yöntemlerle çözmeye çalışırken yaşadığı komik olaylar anlatılmaktadır. Türk polisinin yaşadığı zorluklar, fedakarlığı ve çektiği sıkıntılar ana tema olarak anlatılmaktadır.

Oyunun yönetmeni Semih Yetimoğlu, "30 yıldır Türk Tiyatrosuna hizmet etmekteyiz. Bize destek olan saygıdeğer Erzurum halkına, Bize desteklerini esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkürlerimizi sunmayı bir görev kabul ediyoruz. Onların desteği ile hem Türkiye geneli, hem de yurt dışı turnelerimizle Erzurum'u başarıyla temsil ettiğimize inanıyoruz. Bu süper komedi oyunumuza tüm tiyatro severleri bekliyoruz" dedi.

MUAMMER KARACA'NIN UNUTULMAZ ESERİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 10:05:02
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 14:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?