7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

2011 Unıversıade standına büyük ilgi

2011 UNIVERSIADE STANDINA BÜYÜK İLGİ

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Erzurum’daki toplu etkinliklerde katılımcılara tanıtılıyor.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu’nun yararlanıcı konumunda olduğu İnsan Kaynaklarının Mesleki Eğitim Yoluyla Geliştirilmesi Projesi (İKMEP) tarafından düzenlenen Erzurum 2. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri kapsamında açılan fuardaki 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın standı büyük ilgi gördü.

Tüm mesleki alanların her seviyede tanıtıldığı, devlet ve özel üniversiteler, tüm mesleki eğitim kurumları ve özel eğitim kurumları, mesleki örgütler, eğitim ve sosyal işler alanındaki kamu kurum ve kuruluşları, Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Müdürlüğü, İşkur ve Rehberlik Araştırma Merkezi müdürlüklerinin de katıldığı fuarda, 2011 Universiade tanıtım standında oyunların tanıtımı yapıldı, katılımcılara çeşitli promosyon ürünleri dağıtıldı. 3 gün boyunca açık kalacak fuardaki 2011 Standı’nı ilk gün ziyaret edenler arasında Vali Sebahattin Öztürk, Avrupa Komisyonu İstihdam ve Sosyal İşler ve Eşit Fırsatlar Genel Müdür Yardımcısı Lenia Samuel, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

Tanıtım standının ilk ziyaretçileri olan Vali Sebahattin Öztürk ve Avrupa Komisyonu İstihdam ve Sosyal İşler ve Eşit Fırsatlar Genel Müdür Yardımcısı Lenia Samuel’e görevliler tarafından Universiade rozeti takdim edildi. Vali Sebahattin Öztürk ve katılımcılar, bir süre 2011 Erzurum Universiade tanıtım filmini izleyerek Genel Koordinator Bekir Korkmaz’dan organizasyon hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

Öte yandan 2011 Universiade standını 7’den 70’e her yaştan insan ziyarette bulundu. Stantta, katılımcılara çeşitli hediyeler verilirken, hem tanıtım filmi izletiliyor, hem de sorular sorularda görevliler tarafından cevaplandırılıyor. Fuarın 8 Mayıs’a kadar açık kalacağı belirtildi.

2011 UNIVERSIADE STANDINA BÜYÜK İLGİ
2011 UNIVERSIADE STANDINA BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 18:59:05
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 23:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?