8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Anadolu TV Erzurum’da

ANADOLU TV ERZURUM’DA

Anadolu Marka Şehirler Belgeseli çeken Anadolu TV Erzurum’a geldi. Belgesel çekimleri için Anadolu TV’ nin konuğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet küçükler oldu. Küçükler, Erzurum ve 2011 Kış Oyunlarını üzerine konuştu. Belgeselde, Erzurum’un tarihi, doğal ve kültürel özelliklerini anlatan Başkan Küçükler, özellikle de kış turizm olanaklarının, kenti mutlaka görülmesi gereken bir turizm merkezi haline getirdiğini söyledi.

Başkan Küçükler, 2011 Kış Oyunları gibi önemli bir organizasyonu Erzurum’da gerçekleştireceğini dile getirerek, Bu organizasyona büyük önem verdiklerini çünkü kentin kış turizm merkezi haline gelebilmesi ve dünyanın dört bir yanından turist çekebilmesi için çok önemli bir fırsat olacağını belirtti.

2011 yılında Erzurum’da gerçekleştirilecek olan Universiade Kış Oyunlarına, yaklaşık 60-70 ülkeden katılım beklediklerini anlatan Başkan Küçükler şunları söyledi; “Erzurum , sadece kış turizm olanaklarıyla değil, tarihi, kültürü, tabii ve doğal güzellikleriyle de, ayrıcalık sahibi bir il. Ve kış sporları kadar, doğa sporları açısından da oldukça zengin birikime sahip olan şehrimiz, stratejik olarak da, Anadolu’nun giriş kapısı ve aynı zamanda kilidi konumundadır”

Anadolu TV’nin çok önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Anadolu TV ekranlarına Erzurum’u taşıyacak olmalarından dolayı Anadolu TV ekibine teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 18:24:03
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 18:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?