7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başkan Bulutlar denetimde

BAŞKAN BULUTLAR, DENETİMDE

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, cadde ve sokak aralarında yapılan çalışmaları zaman zaman ani denetimlerle yerinde inceliyor.

Önceki gün belediye sınırları içinde incelemelerde bulunan Başkan Bulutlar, hizmetlerin zamanında tamamlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

ÇALIŞMALARA YERİNDE TESPİT

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları, Zafer Bülent Engin, Doğan Alp ve Zafer Aynalı ile birlikte Palandöken, Kazımyurdalan ve Abdurrahman Gazi mahallelerini gezen Başkan Orhan Bulutlar, vatandaşın huzur ve rahatı için ekiplerin 24 saat çalıştığını söyledi. “Vatandaş bizi hizmet için seçti” diyen Başkan Bulutlar, “Biz hep vatandaşın yanındaydık, onlarla hep iç içe olduk. Bugün burada yapılan hizmetleri yerinde tespit edip en kısa sürede güzele mükemmelliğe nasıl ulaşırız onun hesabını yapıyoruz. Özellikle alt yapıda yapılan hizmetler, zamanında bitirilmezse çileye dönüşüyor. Biz buraya vatandaşımız çile çeksin diye gelmedik, aksine çilesi bitsin diye geldik” dedi.

ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

Mahalle aralarında alt yapı çalışmalarını inceleyerek, muhtarlardan bilgi alan Başkan Bulutlar, zaman zaman çocuklarla sohbet edip, onlarla şakalaştı. Başkan Bulutlar, “Onlar bizim geleceğimiz. Onlara iyi bakmamız, iyi koşullarda ve iyi şartlarda yetişmelerini sağlamamız bir anlamda geleceğimizi güvence altına almak anlamına gelir. Bugün bu sokak ve caddelere yapılan hizmetler, hep onların iyi koşullarda büyümesini sağlamak içindir. Tek isteğimiz bu hizmetler bitene kadar vatandaşın sabretmesi ve yapılan çalışmalara sahip çıkması” dileğinde bulundu.

BAŞKAN BULUTLAR, DENETİMDE
BAŞKAN BULUTLAR, DENETİMDE
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 13:27:05
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 14:41:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?