7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

BBP’den 2011 uyarısı!

BBP’DEN 2011 UYARISI

BBP Palandöken İlçe Başkanı Hüseyin Karaca, 2011 Üniversiteler arası kış olimpiyatlarına sadece aylar kalmış olmasına rağmen henüz şehirde gözle görülür bir çalışma olmamasının kendilerini ciddi manada endişelendirdiğini söyledi. Karaca, “Geri kalmış ülkelerde dahi benzerine rastlanması imkansız olabilecek manzaraların halen daha şehrimizde olması dikkatlerden kaçmamaktadır” dedi.

Şehrin merkezi durumundaki Cumhuriyet Caddesi’nin hemen yanı başındaki çöplerin sokaklara serpildiğini, iş merkezlerinin tabela çöplüğüne döndüğünü anlatan Karaca, “Biz 2011’de gelen yabancı turistlere bunlarımı göstereceğiz anlamakta zorluk çekiyoruz” diye konuştu.

Karaca, daha sonra şunları söyledi; “2011 olmasa dahi bu şehir bunlar hak etmiyor. Erzurum’un dörtte bir nüfusu olan şehirler bile bu noktada daha bakımlı daha temiz daha yaşanılabilir bir halde. Biz bu eleştirileri yaparken sadece belediyelerle ilgili değil şehrin milletvekillerine de ciddi manada görev düşüyor. Seçim dönemlerine esnafı halkı tek tek gezen sayın milletvekilleri şehrin gelişmesi güzelleşmesi noktasında tek adım atmıyorlar. Erzurum’da ihmaller bunlarla sınırlı değil. Erzurumspor’un hali ortada. Bu memleketi seven değer veren sayısı onlarla ifade edilebilecek insanlardan başka kim ne yapıyor 2011 gibi önemli bir spor aktivitesine ev sahipliği yapacak olan bir şehrin futbol takımının olmaması çok garip bir durum değil midir? Başta sayın milletvekilleri olmak üzere şehirdeki yerel yönetimleri bürokrasiyi, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarını göreve çağırıyoruz.”

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 16:06:04
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 23:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?