7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Belediyespor’a moral yemeği

KÜÇÜKLER’DEN BELEDİYESPOR’A MORAL YEMEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, amatör kümede şampiyon olan belediye takımlarının onuruna verilen yemeğe katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, dünyada eğitime ve spora çok büyük bir yatırım yapıldığını belirterek, Belediye olarak amatör takımlara yönelik yardımlarının devam edeceğini bildirdi.

1967 yılında kurulan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübünün 2009 2010 sezonunda A gençler grubunda şampiyon olduğunu, Amatör süper lig takımının ise 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak ligi tamamladığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp başkanımıza, yöneticilerimize ve oyuncularımıza bu güne kadar vermiş oldukları azimli ve kararlı mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp sportif faaliyetlere katarak onları kazanmaktır” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak futbolla başlayan sportif faaliyetleri alternatif spor dalları olan buz hokeyi, kayak sporu ve güreş ile daha da genişletmeyi planladıklarını anlatan Başkan Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi takımı olarak bir üst guruba yükselme maçlarında da en güzel şekilde Erzurum’u temsil edeceklerini dile getirdi.

“Gerçekten iyi bir sezon geçirdik ve zirveye çıktık” diyen Başkan Küçükler, “Tabi işimiz henüz bitmedi. Önümüzde terfi maçları var. Terfi maçlarının atmosferini yakından bilen biri olarak takımımıza orda başarılar diliyorum. Mücadele gücünü en seviyeye taşıdıkları zaman ve şansında biraz yanımızda olduğu an başarılı olacağımızı umuyorum. Erzurum’a 3.ligde bir takım artık gerekiyor” şeklinde konuştu.

KÜÇÜKLER’DEN BELEDİYESPOR’A MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:04:05
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 15:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?