7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bulutlar’dan okullara ziyaret

BAŞKAN BULUTLAR’DAN OKULLARA ZİYARET

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Çocuğa hizmet, geleceğe hizmettir” sözüyle yola çıkarak problemleri yerinde tespit etmek için sık sık okulları ziyaret ettiklerini söyledi.

Okul yöneticileri ile görüş alışverişinden sonra okulların ihtiyaçlarını tespit ettiklerini anlatan Başkan Bulutlar, öncelikli ihtiyaçlara anında cevap vermeye çalıştıklarını kaydetti. Bu alanda yürütülen hizmetler çerçevesinde okul ziyaretlerine bir yenisini ekleyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yunus Emre Mahallesi Cenk Küme Evleri’nde bulunan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, okulun bahçesine dökülen asfaltı yerinde inceledi. Bu sırada teneffüste olan öğrenciler, Başkan Bulutlar’a yoğun ilgi göstererek, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Yunus Emre Mahallesi’nde yaptığı esnaf gezisi ve incelemelerin ardından, aynı mahallede bulunan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’na giderek okul yöneticileri ile görüşen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, eksikliklerin giderilmesi için yardımcı olacakları sözünü verdi. Palandöken'de yaklaşık 69 okul bulunduğunu ve her birinden ayrı ayrı istekler geldiğini belirten Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Okullarımızdan gelen isteklere sınırlı imkânlarımızla cevap vermeye çalışıyoruz. Çocuğa hizmet, geleceğe hizmettir. Belediye olarak eğitime her zaman katkı yapmayı ilke olarak benimsedik. Belediyelerin tek amacı yol, park, çöp hizmetleri vermek olmamalı. Aynı zamanda sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinde de katkı sağlamalı. Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda güzel mekânlarda eğitim ve öğretim görmesi geleceğimiz açısından son derece önemli. Eğitim ve Öğretimin toplumun geleceğini belirleyen en önemli faktör olduğuna inancımdan dolayı bu konudaki çalışmalara Palandöken Belediyesi olarak önem veriyoruz. Yavrularımızın sağlıklı ortamda eğitim görmeleri için tüm okul bahçelerinde yenden düzenleme ve asfalt çalışmaları yapıyoruz. İşte bunlardan biri de, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bahçesiydi. İdarecilerden ve velilerden gelen talep üzerine hiç vakit kaybetmeden okulumuzun bahçesini asfaltladık. Aldığımız kara gereği hafta sonları okul bahçelerine asfalt çalışması yapıyoruz. Önceliğe göre sıraya konulan okullarımızın tüm bahçeleri asfaltlı olacak” dedi.

Yunus Emre Mahallesi Cenk Küme Evleri Mustafa Kemal İlköğretim Okulu yöneticileri ve öğrencileri, eğitime verdiği önem ve katkı için Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a, teşekkür etti. Okul yönetimi ve öğrenci velileri, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı şartlarda eğitim görmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkan Bulutlar bir telefonumuzla katkılarını esirgemiyor. Belediye personelini eğitim için seferber ediyor. Bu da okul yöneticileri olarak ve öğrenci velileri olarak bizleri mutlu ediyor” diye konuştular.

BAŞKAN BULUTLAR’DAN OKULLARA ZİYARET
BAŞKAN BULUTLAR’DAN OKULLARA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 10:04:00
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 10:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?