7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Gençlikspor’un kızları finale kaldı

GENÇLİKSPOR’UN KIZLARI FİNALLERE KALDI

Erzurum’da düzenlenen Genç Kızlar Voleybol Grup Birinciliği müsabakaları Gençlikspor Kulübü’nün şampiyonluğu ile sona erdi.

Voleybol İl Temsilcisi Alparslan Topçu, nezaretinde yapılan voleybol maçlarına Erzurum, Erzincan ve Iğdır katıldı. Cuma günü başlayan turnuvada Erzincan Geçit Belediyesi, Iğdır Besti Aydeniz AML ve KML Spor’u 3- 0 mağlup etti. Cumartesi günü oynanan maçta ise Erzurum Gençlikspor, Iğdır ile karşı karşıya geldi. Antrenör Aytekin Gültekin yönetimindeki Erzurum ekibi Ömer Kolişler ve Mehmet Aydın hakem ikilisinin yönettiği maçta rakibini 3- 0 mağlup etti.

Antrenör Aytekin Gültekin yönetimindeki Erzurum Gençlikspor, final niteliği taşıyan maçta Erzincan Geçit Belediyespor karşı karşıya geldi. Şükrü Paşa Semtindeki spor salonunda yapılan maç oldukça zorlu ve çekişmeli geçti. Büyük bir heyecanın yaşandığı maçın ilk setini 27- 25 kazanan Erzincan ekibi ilk seti almayı başardı. Diğer setlerde Antrenör Aytekin Gültekin’in taktikleri işe yaradı ve filenin sultanları rakibini diğer setlerde 25-23, 25-21 ve 25-16 kazanan Erzurum Gençlikspor maçtan 3-1 galip ayrılarak, adını Türkiye finallerine yazdırmayı başardı.

Zorlu geçen maçtan sonra rakibini 3- 1 mağlup ederek Türkiye finallerine yükselmeyi başaran Erzurum Gençlikspor büyük bir sevinç yaşadı. Filenin sultanları Türkiye finallerine yükselmenin mutluluğunu yaşarken, Antrenör Aytekin Gültekin, “Turnuvanın en iyi takımı bizdik ve sonunda kazandık. Erzincan maçında ilk seti de kendi hatalarımızdan verdik. Çünkü altı yedi sayı farkla önde iken seti 27-25 kaybettik. Ama sporcularımızın rakiplerine göre daha tecrübeli olması, maçı kazanmamızı sağladı. Artık tüm gücümüzle Türkiye finallerine hazırlanacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 16:11:03
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 17:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?