7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Kevser ‘Bir Dilek Tut’tu!

KEVSER ‘BİR DİLEK TUT’TU

İstanbul'da tedavi gördüğü sırada Bir Dilek Tut Derneği üyelerinden bilgisayar isteyen 14 yaşındaki Kevser Kurt'un hayali gerçekleştirildi.

İstanbul'dan Köprüköy'e gelen dernek gönüllüsü Figen Ünal, Kevser'e bilgisayarını teslim etti.

Hayati tehlike taşıyan hastalıklarla savaşan 3-18 yaş arası çocukların dileklerini gerçekleştiren Bir Dilek Tut Derneği Köprüköy'de tümör hastası 14 yaşında ki Kevser Kurt'un bilgisayar dileğini gerçekleştirdi. İstanbul'dan gelen dernek gönüllüsü Figen Ünal, Köprüköy'de yaşayan Kevser'in evine giderek bilgisayarını teslim etti.

2 yıl önce yakalandığı tümör hastalığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören 14 yaşındaki lise öğrencisi Kevser Kurt, hasta yakınları aracılığıyla Bir Dilek Tut Derneği'nin üyeleriyle tanıştı. Dernek üyeleriyle sohbet ederken bilgisayarının olmasını isteyen Kevser'in dileği kısa zamanda gerçekleşti. Tedavisinin Ardından yaşadığı Köprüköy'e dönen Kevser'e dernek gönüllüsü Figen Ünal sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek bilgisayarını teslim etti. Dernek gönüllüsü Figen Ünal'ı karşısında gören Kevser, " Hayallerimin gerçekleşeceğine inanmıyordum. Figen ablayı karşımda görünce çok şaşırdım. Bilgisayarın yanı sıra benimle sohbet ederken dilediğim tüm dileklerimi yerine getirmişler. Tüm dernek yetkililerine teşekkür ederim. Bende İstanbul'da onlara verdiğim sözü tutup avukat olacağım" dedi.

7 kızının en küçüğü olan Kevser'in 2 yıldır tümör hastalığıyla savaştığını belirten baba İlhami Kurt ise, dernek üyesi Figen Ünal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Kızımın iyileşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Doktorlar Kevser'in devamlı mutlu olması gerektiğini söylüyorlardı. Bizde onu mutlu etmek için gereken her şeyi yapıyorduk. Bir Dilek tut Derneği İstanbul'da bizi buldu. Kızımla yakından ilgilendiler. Onu en çok mutlu edecek hediyeyi Erzurum'a kadar getirdiler. Kendilerine minnettarız" dedi.

Bir Dilek Tut Derneği üyesi Figen Ünal ise, ülke genelinde hayati tehlikesi olan hastalıklarla savaşan çocukların dileklerini gerçekleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

KEVSER ‘BİR DİLEK TUT’TU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 11:50:02
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 12:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?