7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Oltuspor yeni forması tanıtıldı

OLTUSPOR YENİ FORMASI TANITILDI

Oltu 25 Martspor kulübü’nce düzenlenen toplantıda kulübe yeni katılan futbolcular ve yeni formaları tanıtıldı.

Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Başkan Sıtkı Toksoy, Yönetim Kurulu üyeleri, antrenörler ve sporcular katıldı. Toplantıda ayrıca futbol yaz okulunda minikleri çalıştıracak antrenörler de belirlendi.

Alınan karara göre 25 Martspor’u önümüzdeki sezona İbrahim Kara, Dilaver Taşkın hazırlayacak. Kulübün müdürlüğüne ise Lokman Güney getirildi.

Başkan Sıtkı Toksoy futbolculara yönelik yapmış olduğu konuşmada, “Sezon bitti. Her şeyi bir kenara bırakmamalıyız. Bundan böyle her Pazartesi mutlaka futbolcularla bir araya gelerek toplantılar yapacağız. 25 Martspor’u başarıya taşıyabilmek için her türlü fedakarlığı ortaya koymaya hazırız” dedi.

Yeni katılan futbolculara da tavsiyelerde bulunan Başkan Toksoy, “Biz bir aileyiz, hep birlikte hareket etmeliyiz. Samimi bir ortamda arkadaşça dostça birbirimizin sorunlarını çözmeliyiz” diye konuştu.

Toksoy, “Siz özveri ile çalıştıktan sonra başarı kendiliğinden gelecektir. Sizleri ileriye yönelik hazırlamak için kulübün bütün imkanlarını ayaklarınıza sereceğiz. Sizler sahaya çıktığınızda herkes size imrenmeli. Oynadığınız futbol ile davranışlarınızla seyirci desteğini almalısınız” şeklinde konuştu.

OLTUSPOR YENİ FORMASI TANITILDI
OLTUSPOR YENİ FORMASI TANITILDI
OLTUSPOR YENİ FORMASI TANITILDI
OLTUSPOR YENİ FORMASI TANITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 15:32:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 15:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?