7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polis amcalar çikolata dağıttı

POLİS AMCALAR ÇİKOLATA DAĞITTI

Narman Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerini ziyaret eden İlçe Emniyet Amirliği görevlisi polisler öğrencilere kendi imkanları ile temin ettikleri çikolataları dağıttılar.

Narman İlçesinde eğitim ve öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazanmaları için Narman İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polislerden tarafından düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri geçtiğimiz günlerde verilmişti. İlginin beklenenden de fazla olduğu ''Polis Amca Kitap Okuma Yarışması'' kapsamında kitap okuyan ancak dereceye giremeyen öğrenciler polis amcaları tarafından unutulmadı ve okulun tüm öğrencilerine çikolatalar dağıtıldı.

İlçe Kaymakamı Alper Tanrısever, İlçe Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, İlçe Emniyet Amir Vekili Tümer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Öz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Yıldız, Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu idarecileri ve öğretmenlerinin de eşlik ettikleri etkinlikte İlçe Emniyet Amirliği personeli polislerin kendi imkanları ile temin edilen yaklaşık 400 adet çikolata öğrencilere ikram edildi.

''Polis dostunuz arkadaşınızdır'' fikrinin de benimsetilmeye çalışıldığı etkinlik sonrasında öğrenciler polis amcalarına teşekkür ederek polisleri çok sevdiklerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 09:05:03
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 09:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?