8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Polis amcalar ödül dağıttı

POLİS AMCALAR ÖDÜL DAĞITTI

Narman Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri için düzenlenen ’Polis Amca Kitap Okuma Yarışması’ sonucunda dereceye giren ilk 5 öğrenciye Narman Kaymakamlığı ve Narman İlçe Emniyet Amirliği tarafından başarı belgelerinin yanı sıra çeşitli armağanlar verildi.

Narman İlçesinde eğitim ve öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazanmaları için Narman İlçe Emniyet Amirliği ‘nde görevli polislerden eşine az rastlanır bir duyarlılıkları ile düzenlenen kitap okuma yarışmasına ilgi beklenenden de fazlaydı. Özellikle Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu idareci ve öğretmenlerinin yönlendirmesi ile öğrenciler adeta birer kitap kurdu oldular. İlçenin sevilen ve başarılı ilçe Kaymakamı Alper Tanrısever ‘in uygun görüşleri alınarak Narman Kaymakamlığı ‘nın koordinesinde İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ‘nun katkılarıyla düzenlenen ‘’Polis Amca Kitap Okuma Yarışması’’ kapsamında Narman Şehit Astsubay Çavuş Soner Özübek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinden Merve Gürbüz, Hatice Aygün, Aslı Kılıç Habibe Gökçe ve Neşe Karadayı isimler okudukları kitapların sayı ve sayfalarının çokluklarıyla dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar.

Dereceye giren kitap kurdu öğrenciler için özel olarak hazırlanan başarı belgeleri ve armağanlar İlçe Kaymakamı Alper Tanrısever, İlçe Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, İlçe Emniyet Amir Vekili Emniyet Amiri Tümer Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Öz, İlçeMilli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Yıldız, okul idarecileri ve öğretmenlerinin katıldığı törende sahiplerine verildi.

Ödül törenine katılan ilçenin sevilen ve başarılı kaymakamı Alper Tanrısever öğrencilerden bol bol kitap okumalarını ve derslerine iyi çalışmalarını isterken, öğrenciler ile polisler arasındaki sevgi bağlarının daha da kuvvetlendiği gözlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 13:13:00
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 22:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?