7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Vekil Çığlık dert dinliyor

ÇIĞLIK, TELEFONDA DERT DİNLİYOR

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, telefon rehberinden ulaştığı numaralar ile Erzurumlu vatandaşların sorunlarını dinliyor. İlçeler ve köylerde bulunan vatandaşlarla birebir görüşüp, sorunlarını dinleyen Çığlık, aylık bazda yaklaşık 200 kişiye ulaşıyor.

Erzurum’da olmadığı süre zarfında seçim bölgesinin sorunlarını gündeme getirmek için telefonla görüşme yoluna gittiğini belirten Çığlık, baş sağlığı ve taziyesi olan vatandaşlara da mesaj gönderiyor.

MUHTARLA İSTİŞARE

Köy ve mahalle muhtarlarını arayıp yerleşim yerleri hakkında ki sorunları dinleyen Çığlık, “ Amacımız seçim bölgemizin sorunlarını en iyi şekilde gündeme getirmek. Erzurum’a yaptığımız gezi ve inceleme çalışmaları dışında şehirde olmadığımız süreçte Erzurumlunun sorunlarını telefonda dinleyerek, notlar alıp takipçi oluyoruz. Telefondan aradığımız tesadüfi numaralarla kent merkezi, ilçe ve köylerdeki vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Seçildiğimiz görevin bilincindeyiz ve çalışmalarımızı halkımıza en iyi hizmeti verme misyonu ile devam ettiriyoruz” dedi.

Milletvekili Çığlık’ın uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, milletvekillerinin seçildikten sonra seçim bölgelerini unutmamalarını belirterek, “Çığlık’ın bu davranışının örnek alınmasını istiyoruz. Milletvekilimiz düzenlediği gezilerle de sorunları yerinde dinliyor.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 14:36:03
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 14:40:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?