27
Mayıs
2024
Pazertesi
AŞKALE - ERZURUM

Gezici sahte kaymakam yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Kaymakam Ahmet Ali Barış'ın yıllık izin kullandığı dönemde, 2 gün süresince kendisini “stajyer kaymakam” olarak tanıtıp ilçeyi yönettiği iddia edilen zanlı, Erzurum'un Aşkale ilçesinde yakalandı.

Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak, yaptığı açıklamada, ”sahte stajyer kaymakam” olduğu ileri sürülen A.Y'nin, Aşkale Öğretmenevinde yakalandığını bildirdi.

Çolak, polisin kimlik kontrolleri sırasında öğretmenevinde olduğu belirlenerek, gözaltına alınan zanlının, emniyetteki ifadesinin alınmasının ardından İlçe Cumhuriyet Savcılığına sevk edileceğini bildirdi.

Zanlı A.Y, Kuşadası ilçesinde Kaymakam Ahmet Ali Barış'ın yıllık izinde olduğu dönemde, 2 gün süresince kendisini “stajyer kaymakam” olarak tanıtıp, ilçeyi yönettiği ileri sürülmüş, daha sonra gerçek kaymakamın izinden dönmesinin ardından ortadan kaybolmuştu.

Olaydan sonra Kuşadası Kaymakamı Ahmet Ali Barış, zanlı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

aa
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2006 Çarşamba 14:45:35
Güncelleme :10 Nisan 2007 Salı 13:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tacettin keskin IP: 88.226.153.xxx Tarih : 27.03.2007 18:46:51
olur olur arkadaslar yerden ne yagdıda yer kabul etmedıkı allahtan sahte kaymakam ya sahte başbakan cıkarsa ne yapıcak bu mıllet hanı her seyın sahtesı varken bu ulkede peygamberın bıle sahtesı varken olur tabııı bu da yakalya polıs arkadasları tebrık edıyorum saygılarımla