18
Mayıs
2024
Cumartesi
ILICA - ERZURUM
Belediye Sayfaları

Aziziye’ye 7 yeni park

AZİZİYE’YE 7 YENİ PARK

Aziziye Belediyesi, ilçeye yedi çocuk oyun parkı kuruyor. İlçedeki farklı mahallelere kurulacak olan oyun parkları, önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacak. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklara daha sağlıklı koşullarda, çoklu oyun oynama imkanı sunan ve ilçemizin görsel estetiğine uygun çocuk parkları kuracaklarını söyledi.

Bilali Habeş Mahallesi’ndeki çocuk parkının kurulum çalışmalarını çocuklarla birlikte izleyen Başkan Cengiz, çocukların da görüşlerini aldı. Başkan Cengiz’e teşekkür eden çocuklar, daha güzel bir ortamda oyun oynamanın mutluluğunu yaşayacaklarını söylediler.

ÇOCUK PARKI ÖNEMLİ İHTİYAÇTI

Çocuk parklarının ilkinin Bilali Habeş Mahallesi’nde kurulmaya başlandığını dile getiren Başkan Cengiz, parkların tamamının 15 gün içerisinde kurulacağını ifade etti. Daha önce de ilçeye bağlı 20 mahalle statüsündeki köyün okul bahçelerine çocuk parkı kurulduğunu hatırlatan Başkan Cengiz, “Hizmeti ilçemizin her köşesine eşit götürerek, hemşehrilerimizin çalışmalardan ve yatırımlardan eşit şekilde faydalanmaları için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

İlçenin önemli ihtiyaçlarından birinin de çocuk parkı olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, “Göreve başladığımız günden itibaren ilçemizin önceliklerine göre hizmet ürettik ve çocuk oyun alanı da anne-babaların isteklerinin başında geliyordu. Mali yapımızı biraz düzelttikten sonra ilçemizin farklı mahallelerine çocuk oyun parkı kurmaya başladık. Önümüzdeki 15 günlük süre içerisinde tüm parkların kurulumu gerçekleşmiş olacak ve çocuklarımız gerçekten hem işlevsel, hem de dekoratif anlamda oldukça güzel parklarla tanışmış olacak. Bu şekilde çocuklarımız boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecekleri gibi, gönüllerince de eğlenme imkanı bulmuş olacaklar.” diye konuştu.

Parklarda her türlü ayrıntının düşünüldüğünü de sözlerine ekleyen Başkan Fatih Cengiz, engelli çocuklar için de oyun alanı olacağına vurgu yaparak, görsel güzelliğin de ilçeye renk katacağına inandığını sözlerine ekledi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Öte yandan parkın kurulumunu heyecanla izleyen 23 Nisan İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Fatmanur Eğilmez de, hayatında gördüğü en güzel parkın kurulduğunu söyleyerek, “Eski parkta ihtiyaca cevap veriyordu. Ama yenisi, hayatımda gördüğüm en güzel park. Belediye başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle teşekkür etti.

AZİZİYE’YE 7 YENİ PARK
AZİZİYE’YE 7 YENİ PARK
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 15:10:04
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 17:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?