25
Mayıs
2024
Cumartesi
ILICA - ERZURUM
Belediye Sayfaları

Cengiz’den afişli teşekkür

BAŞKAN CENGİZ’DEN AFİŞLİ TEŞEKKÜR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede İl Özel İdaresi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan 500 kişilik kapalı spor salonu için afişli teşekkür etti.

Aziziye Belediyesi tarafından asılan “Bu spor salonu kurumlar arası dayanışmanın eseridir. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.” yazılı afiş, hizmette samimiyetin göstergesi olarak yorumlandı. Aziziye Kaymakamlığı’nın yanında yaptırılan spor salonunun temeli yaklaşık bir ay önce atılırken, 2011 yılının Ağustos ayında da bitirilmesi hedefleniyor. Erzurum gezisinde inşaat alanındaki afişi gören Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve belediyenin çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Kavaz, Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i örnek davranışından dolayı kutladılar.

AZİZİYE’DE ‘BEN’ DEĞİL, ‘BİZ’ ANLAYIŞI HAKİM

Dayanışmayı ve kaynaşmayı her anlamıyla amaç edinen bir yönetim sergilediklerini dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ‘ben’ değil, ‘biz’ anlayışını yönetime hakim kılmayı amaçladıklarını ve ilçeye yapılacak her yatırıma katkı sunacak kurumları ve kişileri de onura etmeyi görev kabul ettiklerini belirtti.

Kapalı Spor Salonunun Devlet Planlama Teşkilatı’nın projesi olduğunu ve yaklaşık üç yıl önce Ilıca Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol yapıldığına işaret eden Başkan Cengiz, “Bu protokol gereği 490 bin TL, üç yıldan beri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bekliyordu. Yaklaşık 200 milyar da geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresi’nin bütçesine ekleterek, 700 milyarla spor salonumuzun temelini attık. Bu inşaata başlamasaydık 490 bin TL ya geri gidecek, ya da başka bölgelere aktırılacaktı. Biz ihaleyi gerçekleştirdik ve projenin toplam bedeli 1 Milyon 688 bin TL oldu. Bu yıl için 700 bin TL ile başladık, inşallah gelecek yıl da İl Özel İdaresi’nden, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden, Spor Toto Teşkilatı’ndan aldığımız desteklere, belediyemiz imkanlarını da zorlayarak ilçemizi güzel bir spor kompleksine kavuşturacağız.” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIM KÜLTÜRÜNÜ OTURTMAK MECBURİYETİNDEYİZ

“Önemli olan ilçemizin güzel bir hizmete kavuşmuş olmasıdır.” diyen Başkan Fatih Cengiz, Erzurum’da artık paylaşım kültürünün oturması gerektiğine vurgu yaparak, “Şehrimizi ve ilçelerimizi kalkındırmak istiyorsak, artık ‘ben-sen’ kavgalarını bir tarafa bırakmak zorundayız. Bugüne kadar bir arpa boyu yol alamamış ve şehrimizin makus talihine değiştirememişsek, bunda hepimizin payı vardır. Dolayısıyla geçmişi sorgulamak yerine, artık geleceğe bakmalı ve bölgemize, şehrimize, ilçelerimize neler yapabiliriz, bunun hesabı içerisinde olmalıyız. Şimdi ilçemizde 500 kişilik bir spor salonu yapılıyor ve bunda çeşitli kurumlarımızın katkısı olacaktır. Burada kimin katkısının olması ya da kimin yaptığının öneminden ziyade, ilçemizdeki gençleri kahve köşelerinde kurtaracak, sosyal ve sportif etkinliklerin yapılmasına imkan sağlayacak bir tesisin ilçemize kazandırılması önemlidir. Dolayısıyla katkı sunan kurumlara ben hemşehrilerimiz adına özellikle teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Cengiz, yatırım yapan, yatırıma öncülük eden ve destek sunan kişileri takdir etmenin, kurumlar arası işbirliğini pekiştireceği gibi, yöneticilerin şevk ve heyecanlarını daha da artıracağını sözlerine ekledi.

BAŞKAN CENGİZ’DEN AFİŞLİ TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 13:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?