19
Mayıs
2024
Pazar
ILICA - ERZURUM
Belediye Sayfaları

Karla mücadelede seferberlik

AZİZİYE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE SEFERBERLİK BAŞLATTI

Erzurum’da etkili olan kar yağışıyla birlikte Aziziye Belediyesi hummalı bir çalışma içerisine girdi. 40 kişilik özel ekiple karla mücadele eden belediye, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bugüne kadar yaptığı çalışmalarda ilçeyi bir bütün olarak ele alan belediye ekipleri, karla mücadele çalışmalarını da aynı şekilde sürdürerek, 20’si köy 33 mahallede çalışma yapıyor. Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Oral, etkili olan kar yağışıyla birlikte ekiplerin yoğun bir şekilde çalışma yaptığını dile getirerek, halkın kara mahkum edilmemesi için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Köylerle birlikte 33 mahallede karla mücadele çalışması yapıldığını kaydeden Oral, yolların düzenli bir şekilde ulaşıma açık tutulduğunu, kaldırımlarda temizleme ve kar kaldırma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Aziziye’nin hizmet alanı olarak şehrin en büyük ilçelerinden biri olduğuna vurgu yapan Uğur Oral, “Çalışma sezonunda rutin belediye hizmetlerini ilçemizin her köşesine eşit şekilde yaydığımız gibi, karla mücadele çalışmalarında da aynı azim ve kararlığı sürdürüyoruz. Tüm ekiplerimizi karla mücadele için seferber etmiş durumdayız ve iki gündür etkili olan karın halkımıza sıkıntı getirmemesi için çalışıyoruz.” diye konuştu.

AZİZİYE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE SEFERBERLİK BAŞLATTI
AZİZİYE BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE SEFERBERLİK BAŞLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 17:18:02
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 21:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?