24
Mayıs
2024
Cuma
NARMAN - ERZURUM

Fakir öğrenciler yararına kermes

NARMAN’DA DAR GELİRLİ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Erzurum’un Narman ilçesinde faaliyet gösteren NARİMDER tarafından 9 Mayıs Anneler Günü’nde fakir öğrenciler yararına ilçede ki hayırsever hanımların katkılarıyla kermes düzenlendi

Açılan kermese katkıda bulunan hanımların kendi el ürünlerini sergileyerek satışından elde edilecek gelirin fakir öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı belirtildi.

Dernek Başkanı İbrahim Yakupoğlu yaptığı açıklamada kermese katkıda bulunan hanımlara teşekkür ederek dernek bünyesinde bulunan yurtta kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerin azda olsa bir çok sorununu çözmek için önemli bir hizmet olduğunu belirtti. Başka bir program nedeniyle ilçede bulunan Ak Parti kadın Kolları il başkanı Nimet Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak parti Narman İlçe başkanı Zafer Ruşen ve ilçe Teşkilat başkanı Selahattin Akbulut ta kermesi gezdiler. Ak Parti kadın Kolları il başkanı Nimet Aydemir dernek yöneticilerine ve hayır sever vatandaşlara teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin çok onur verici olduğunu belirtti.

NARMAN’DA DAR GELİRLİ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 11:35:05
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 11:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?