16
Mayıs
2024
Perşembe
NARMAN - ERZURUM

'Gülen adam' gülmeyi unuttu

Narman ilçesinde yaşayan ve "Gülen Adam" olarak tanınan Köksal Bozdemir, artık gülmüyor.


Teröristler tarafından şehit edilen askerlerin yasını tuttuğunu ve hayatında ilk defa bu kadar derin acı yaşadığını söyleyen Bozdemir, "Ülkemde bu kadar acı yaşanırken ben nasıl gülebilirim" dedi.


Narman ilçesinde çobanlık yaparak geçimini sağlayan 36 yaşındaki Koksal Bozdemir, olur olmaz her şeye gülmesiyle tanınıyor. Köksal Bozdemir'in adı, cenazelerde, kavgalarda, hatta askerde bile komutanından dayak yediğinde sürekli gülmesi nedeniyle "Gülen Adam" olarak kaldı. Gülme hastalığından kaynaklanan alışkanlık gereği güldüğü sırada yanında kim olursa olsun bir eliyle omuzuna vurmasıyla da bilinen Bozdemir, geçen yıllarda birçok televizyon kanalında da haber olmuştu. Bazı televizyon kanallarında canlı yayınlara katılan Bozdemir, artık gülemediğini söyledi.


Köksal Bozdemir adeta yalnızlığa büründü. Peri bacalarının bulunduğu parka giderek tek başına üzgün üzgün oturan Bozdemir, duygularını şöyle dile getirdi: "1993 yılından beri şehit haberleri alıyoruz. Bu daha nereye kadar gidecek. Bel fıtığı rahatsızlığım var ama bu halimle bile gönüllü askere gitmek istiyorum. Televizyonlardan izledik onlarca askerimiz şehit oldu. Subay, astsubay, asker ve polislerimiz şehit ediliyor. Yazık günah değil mi? Şehit haberlerinin ardı ardına gelmesi her Türk vatandaşı gibi beni de derin üzüntüye soktu. Bundan önce hayatımda hiç ağlamamıştım, çok neşeli bir hayatım vardı. Ne olursa olsun gülüyordum. Sürekli gülüyordum, kim olursa olsun şaka yapıyordum ve omuzlarına vuruyordum. Ama artık gülemiyorum. Ülkemde bu kadar acı yaşanırken ben nasıl gülebilirim? Bundan önce bendeki gülme hastalığı nedeniyle televizyonlarda beni canlı yayınlara çıkardılar. Mehmet Ali Erbil iki defa beni canlı yayına çıkardı. Birçok hediye bile verdiler. Ama artık hiç neşem kalmadı."

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 16:29:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
remzi IP: 78.175.200.xxx Tarih : 26.04.2008 11:27:05

sevgili eniştem kössakın duygu dolu oldugu güldügü zaman bile vardı saygılarımla